Σεισμοσ Κρητη - Κρήτη: Το μαντρί έκρυβε καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνες : Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Κρήτη: Το μαντρί έκρυβε καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνες
Κρήτη: Το μαντρί έκρυβε καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνες from www.newsit.gr
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Κρήτη: Το μαντρί έκρυβε καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνες
Κρήτη: Το μαντρί έκρυβε καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνες from www.newsit.gr
Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Κοριτσάκι κατάπιε μαρτυρικό σε βάπτιση στην Κρήτη!
Κοριτσάκι κατάπιε μαρτυρικό σε βάπτιση στην Κρήτη! from www.newsit.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «κράτησε αρκετή ώρα, τρόμαξε ο κόσμος», λέει στο kathimerini.gr κάτοικος του ηρακλείου (βίντεο). Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί της κρήτης και μάλιστα οι πολίτες βγήκαν άμεσα από τα σπίτια και τα κτίρια.

Σεισμοσ Κρητη - Κρήτη: Το μαντρί έκρυβε καλάσνικοφ, πιστόλια, καραμπίνες : Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το .. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .